Şeful IGPR: Poliţistul Amariei a fost ucis într-o acţiune organizată defectuos

975

Acţiunea de duminică după-amiază, din localitatea Izvin, în urma căreia poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de unurmărit internațional, a fost organizată defectuos de IPJ Timiș, potrivit şefului IGPR.

„Polițistul care a fost ucis putea să dispună de o vestă anti-glonț, probabil că nu îl ajuta. În primul rând, discutăm de organizarea acțiunii. Acțiunea a fost organizată defectuos, o să vă explic de ce și cum la momentul oportun. Astăzi ne concentrăm să-l prindem pe criminal. După care venim și facem o analiză a evenimentelor. După ce analizăm cum s-a intervenit, o să venim cu detalii, dar este important să-l prindem pe criminal astăzi. Polițiștii au pornit pe câmp tocmai în momentul în care criminalul a spart geamul, a alergat și a dispărut într-o lizieră. Polițistul nostru de la Urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras peste 36 de focuri de armă. Erau doi, unul a luat-o într-o direcție, celălalt în altă direcție. Polițistul a acționat corect”, a declarat Ioan Buda, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit şefului Poliţiei Române, „cei de la Inspectoratul Județean, care aveau informații, trebuiau să intervină și să organizeze în mod corespunzător această acțiune.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.