Migranți care voiau să intre ilegal în România, prinși la graniță

67

Două persoane au fost surprinse, noaptea trecută, în timp ce încercau să intre în România, prin Moravița. Acestea veneau pe jos din Serbia, pe câmp, dar au fost reperați de polițiștii de frontieră timișeni. Cei doi migranți provin din Albania.

”În data de 21.05.2019, în jurul orei 23.50, operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, judeţul Timiş, a observat la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, două persoane care se deplasau, pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, colegii noștri au declanşat o acţiune specifică, persoanele în cauză fiind preluate şi conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări”, au anunțat polițiștii.

Cele două persoane vor fi preluate de autoritățile de frontieră din statul vecin pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind instituită măsura interzicerii intrării acestora în țara noastră pe o perioadă de cinci ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.