Bucurie pentru copii! Se inaugurează cel mai mare loc de joacă din vestul țării!

1503

Parcul Siderurgistului din microraionul IV al cartierului Govândari, cum îl știu cei mai mulți dintre reșițeni, s-a schimbat la față după o reabilitare spectaculoasă.

Aproape două milioane de lei a pus Primăria Reșița la bătaie pentru ca toți copiii din zonă să aibă parte de un loc de joacă și relaxare unic în zonă. Vorbim de 3150 de mp.

Din datele pe care eu le dețin, va fi cel mai mare loc de joacă din vestul țării, e o suprafață impresionantă. Reabilităm, practic, toată placa pietonală din zona respectivă, cu trotuare, iarbă, copaci, aspersoare și în toate cele patru axe ale parcului vom avea acele platforme scufundate de deșeuri”, a explicat primarul Nelu Popa în ședința de Consiliu Local în care s-a aprobat această investiție. După un an de zile proiectul a devenit realitate.

Parcul este structurat astfel încât să existe o separare pe grupe de vârstă și categorii de activități care să evite posibilele accidentări, dar totodată sunt asigurate și spații de odihnă și relaxare pentru adulți și supraveghetori.

Au fost redesenate și amenajate trasee pietonale atractive, parcul are deja mobilier urban modern care va oferi un altfel de ambient zonei.

Chiar în vecinătatea parcului Primăria mai vrea să amenajeze și un teren multifuncțional de sport unde se va putea juca baschet, handbal sau minifotbal. Acum investiția își așteaptă inaugurarea, inaugurare ce va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 14 printr-un spectacol de teatru marca Dan Mirea dar și alte surprize pregătite de Primăria Reșița.

sursa – resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.