O mamă din vestul țării este căutată cu disperare de fiica ei: ”Vă rog să mă ajutați. Îmi doresc din suflet să o cunosc!”

4036

O tânără de 28 de ani stabilită în Germania, dar născută la Arad, își caută cu disperare mama.

Aceasta a apelat la grupul de Facebook unde sute de copii dați spre adopție de părinții biologici au reușit să îi cunoască pe aceștia după ani de zile. Fata speră să aibă același noroc și să o cunoască pe cea care a adus-o pe lume, dar a decis să o părăsească din motive numai de ea știute. A lăsat-o pe Flamina, acum în vârstă de 28 de ani, în grija tatălui și a bunicii sale.

Fata speră ca prin intermediul paginii ”Copiii niciodată uitați ai României” să dea de urma mamei sale. Iată mesajul arădencei:

”Mă numesc FLAMINA PERIAN, am 28 ani și sunt din ARAD, cartierul Micălaca. În prezent sunt stabilită în Germania. Sunt aici pentru că îmi caut mama pe care nu am cunoscut-o niciodată. Ştiu doar că se numea GYARMATI IZABELA și că acum ar avea în jur de 47 de ani. Locuia tot în Micălaca, zona 700 în vremea când m-a născut. Mai ştiu că mai are o soră care se numește CRISTINA.

Eu am fost crescută de tatăl meu CORNELIU PERIAN și de bunica mea. Mama mea a plecat şi m-a lăsat la tata. Nu știu motivul şi de aceea nu pot să o judec dar îmi doresc foarte mult să o cunosc fară nici un interes. Am mai încercat să o caut şi am aflat că este în viată şi că s-a căsătorit, dar nimeni nu a vrut să îmi dea alte detalii.

În fotografia alb negru mama este cea care ma ţine în braţe. Vă rog din suflet să mă ajutaţi să îmi găsesc mama. Îmi doresc din tot sufletul să o cunosc. Vă mulţumesc anticipat!”.

UPDATE – Mama a fost găsită!

După ce, aseară, tânăra Flamina a postat anunțul pentru a da de urma mamei sale, mai multe persoane care o cunosc pe aceasta i-au dat de veste că femeia s-ar afla tot în Germania, acolo unde locuiește și fata care o caută. O prietenă de-a mamei sale i-a oferit detalii Flaminei.

”Izabella Mihayli stă în Germania, sunteți la fel tu și mama ta….sper să reușești să iei legătura cu ea, pe Iza o cunosc de 30 și ceva de ani, știu povestea ta”, a scris prietena mamei Flaminei pe Facebook, oferindu-i o poză cu aceasta și o adresă de contact.

”Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat…nici eu nu mă așteptam la asta”, a răspuns Flamina Perian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.