Un tânăr dispărut în vestul țării a fost găsit mort

321

Un tânăr de 32 de ani, din Lupeni, a fost găsit spânzurat într-o zona montană izolată, cunoscută sub denumirea de Agrement Braita din zona Cascada.

Tânărul, Emanuel Roman, fusese dat dispărut de tatăl său, când bărbatul le-a spus polițiștilor că băiatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, a plecat de acasă, pe data de 1 februarie, și nu s-a mai întors. A fost găsit din păcate spânzurat.

”Poliția Municipiului Lupeni, a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, cu privire la faptul că, în zona montană izolată cunoscută sum denumirea de Agrement Braita din zona Cascada, a fost găsită o persoană de sex masculin spânzurată. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, persoana in cauză este numitul Roman Emanuel din municipiul Lupeni, care la data de 01.02.2019, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors”, a declarat Carla Strujan, din cadrul IPJ Hunedoara.

Oamenii legii spun că nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni, dar se fac cercetări pentru a se stabili circumstanțele și împrejurările in care a survenit decesul victimei.

sursa – zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.