Timiș: Un bărbat a căzut în gol de la etajul 3 al unui bloc

429

Un bărbat de 39 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc situat în cartierul Cotu Mic din Lugoj.

Accidentul de muncă s-a petrecut sâmbătă seară când bărbatul, care lucra la anveloparea unui bloc, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Martorii au declarat pentru Lugoj Info.ro că muncitorul a avut un oarecare noroc deoarece nu a căzut în cap pe betonul din față scării. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat de urgență la spitalul din Lugoj, de unde a fost transferat la Timișoara.

În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că omul a suferit o fractură de bazin și va trebui să stea câteva luni de zile sub supraveghere medicală.

Muncitorul susține că este angajat al firmei Microroyal, firma patronată de controversatul om de afaceri Nelu George. Inspectorii ITM Timiș împreună cu polițiștii au demarat cercetările în acest caz pentru a afla dacă bărbatul era angajat cu forme legale și dacă a respectat normele de protecție și siguranță a muncii.

Nelu George este cunoscut lugojenilor datorită afacerilor pe care le-a derulat în oraș, acesta fiind știut și datorită faptului că era un abonat la banii publici. Una dintre lucrările pe care le-a făcut la Lugoj, centrul spa, nu este nici acum finalizată, deși a fost inaugurată în urmă cu mai bine de doi ani.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.