Primar din Banat, amenințat cu moartea de un membru PSD: ”Jur că te omor”

577

Disputele şi patimile politice au ajuns mult prea departe şi nu doar la vârf, acolo unde se hotărăşte soarta ţării, ci şi în provincie, la nivelul unor localităţi mici şi împrăştiate pe harta ţării, dar care resimt din plin consecinţele guvernării dezastruoase din ultimii 28 de ani. De la jigniri şi acuze de tot felul, s-a sărit la înjurături, dar şi la ameninţări cu moartea. De la Moldova Nouă ne vine un astfel de exemplu.

Primarul liberal al oraşului de la Dunăre, Adrian Torma, spune că a fost ameninţat de un important membru PSD din localitate, care i-a trimis pe telefon mesajul: „Jur că te omor”. Edilul-şef susţine că acest SMS vine pe fondul relaţiilor tensionate pe care le are cu social-democraţii din Consiliul Local Moldova Nouă, pentru că nu face compromisuri atunci când vine vorba de votarea anumitor proiecte de hotărâri care vizează aspecte legate de interesul localnicilor.

„Este de o nesimţire rară. Un ţigan unguresc, care are un caracter jegos. Da, vă spun şi dumneavoastră: îl omor. Înjură pe toată lumea, vorbeşte urât şi face doar ce-i trece lui prin cap, fără să ţină seama şi de părerile consilierilor PSD. Ultima dată a fost vineri, la şedinţa de Consiliu când, la coborârea scărilor Casei de Cultură, m-a înjurat. Atunci i-am spus că îl omor. Dacă nu termină, îl omor”, a declarat pentru argument-cs.ro, Nelu Zaberca, social-democratul arătat cu degetul de Adrian Torma.

Citește continuarea pe argument-cs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.