19.1 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Ce pretext au folosit două femei pentru a jefui o altă femeie

Polițiștii sunt pe urmele celor două suspecte.

În data de 03.07.2018, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată telefonic de despre faptul că, în după amiaza zilei de 03.07.2018, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă situată pe strada Ciprian Porumbescu, din orașul Hațeg, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări a stabilit că două femei au acostat pe stradă partea vătămată (mama persoanei care a reclamat furtul) sub pretextul că sunt interesate să cumpere mere şi profitând de vârsta înaintată a femeii, au pătruns în curtea locuinței cu acordul acesteia (femeia era singură acasă).

Ulterior, una dintre femei s-a deplasat împreună cu proprietara în grădina din spatele locuinței, iar cea de-a doua persoană a pătruns în casă şi a sustras mai multe bijuterii din aur (în greutate de aproximativ 20 de grame), după care cele două au părăsit incinta, fără a mai „cumpăra mere”.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii  infracţiunii de furt şi efectuează cercetări în vederea identificării celor două persoane şi a recuperării prejudiciului.

Sursă: hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :