Un cunoscut medic a încercat să se sinucidă, spânzurându-se de calorifer

3176

O cunoscută doctoriţă din Iași a încercat să se sinucidă. Este vorba despre Doramina Ghiorghiu, medic specialist la Clinica de Hematologie a IRO, în vârstă de 45 de ani, care a fost găsită în stop cardiac cauzat de spânzurarea de calorifer. Cel care a descoperit-o a fost chiar soţul său.

„Poliţiştii au fost anunţaţi despre tentativa de sinucidere, şi au făcut cercetări în acest sens. Motivul încercării de sinucidere nu este clar, deoarece medicul nu a lăsat vreo scrisoare de adio“, au precizat surse din cadrul Poliţiei Iaşi, potrivit ziaruldeiași.ro.

Echipajul SMURD a găsit pacienta în stop cardio-respirator, produs prin tentativă de suicid prin spânzurare. Manevrele de resuscitare începute de soţ au fost continuate de către echipa medicală, până când activitatea cardiacă s-a reluat. Pacienta a fost adusă în UPU, unde i-au fost făcute investigaţii, inclusiv tomografie computerizată, şi s-a constatat că este în comă postresuscitare, cu prognostic rezervat“, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, medicul hematolog Doramina Ghiorghiu este unul dintre cei mai apreciaţi medici din domeniul său, pe site-urile de discuţii având calificative maxime şi recomandări din partea pacienţilor, fiind caracterizată drept „un medic cu care se poate vorbi şi care dă dovadă de răbdare şi profesionalism“.

foto: ziaruldeiași.ro

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.