17.2 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

[VIDEO] Produse expirate de un an într-un supermarket din Timişoara

Tot mai multe reclamaţii la calitatea produselor din supermarketurile din Timişoara. Un timişorean a descoperit noi produse care aveau termenele de valabilitate depăşite cu aproape un an.

Cristi Brâncovan a găsit mai multe rude cu pateu a căror termen de garanţie era 9 iulie 2017. Omul a sesizat imediat angajatele magazinului care susţin că produsele au fost livrate aşa direct de furnizor. Culmea, ele au trecut de recepţie şi au ajuns pe rafturi. Timişoreanul a postat filmuleţul realiuat în magazin pe Facebook şi atrage atenţia clienşilor să fie foarte precauţi când cumpără orice aliment.

„Vă reamintesc faptul că autoritățile ce trebuie să-i controleze sunt în subordinea guvernului, guvern ce teoretic a declarat război multinaționalelor, dar practic se înțeleg de minune, desigur, cu prejudicierea intereselor absolut firești ale consumatorilor, punându-se de multe ori în pericol sănătatea acestora”, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook.

Timişoreanul s-a dus glonţ şi la OPC şi la DSP Timiş pentru ca autorităţile să ia măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii”

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Prohodul Domnului, tradiții și obiceiuri din Vinerea Mare

În Vinerea Mare, fiul lui Dumnezeu Isus Hristos a fost răstignit pe cruce și pus în mormânt. Această zi se mai numește Vinerea Seacă...

Citește și :