12.1 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

O femeie s-a aruncat într-o căpiţă de fân căreia i-a dat foc

Incident şocant, luni, în localitatea Şuiug, comuna Abram, unde o localnică s-a aruncat într-o căpiţă de fân căreia i-a dat foc.

„În localitatea Şuiug a fost mobilizat un echipaj de prim ajutor calificat al Detașamentului de pompieri Marghita, dar, din nefericire pentru victimă, nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, Camelia Roşca.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările evenimentului. Cert este că femeia, care avea 69 ani, a murit în chinuri groaznice, având arsuri de gradul 3 pe mai bine de 50% din suprafața corpului.

La locul tragediei s-a deplasat echipaje de la Postul de Poliţie Abram, cel de la Secţia 4 de Poliţie Rurală Marghita şi criminalişti de la Poliţia oraşului Marghita care au declanşat o anchetă pentru moarte suspectă.

„Circumstanţele în care s-a produs decesul urmează să fie stabilite în urma necropsiei. Nu există suspiciuni de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Din primele informaţii, femeia ar fi avut datorii şi, luni, a decis să-şi pună capăt zilelor. A aprins căpiţa de fân, şi-a turnat două sticle de diluant pe haine şi a sărit în foc.

„A murit carbonizată. Nu am mai avut cum să o ajutăm”, a explicat şi şeful SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :