Bicicliști revoltați: pista de la Parcul Botanic a fost făcută zob! Robu îi liniștește

115

Bicicliștii din Timișoara sunt revoltați din nou pe administrația Robu. Asta după ce, luni, cei care au trecut pe lângă Parcul Botanic au observat că pista este făcută zob. Și asta pentru a face loc unei noi benzi auto pe strada Alexandru Ioan Cuza, pe sensul de mers spre Piața Mărăști.

„O nouă ispravă marca Robu…la Parcul Botanic desființează pista de biciclete pentru o nouă bandă auto ! Oare noi oamenii vom mai avea dreptul să circulăm în orașul ăsta !?”, este unul din comentarii. După mai multe comentarii pe Facebook, a venit și reacția primarului. Le cere sa aibă răbdare.

„STIMAȚI BICICLIȘTI, AVEȚI RĂBDARE!

În cadrul lucrărilor de modernizare și mai bună funcționalizare a intersecției Mărăști, se va crea o bandă auto în plus în girație și pe căile de acces incidente la ea. Scopul este un nou plus în fluidizarea traficului, UN PLUS CONSIDERABIL. În acest context, inevitabil, pista de biciclete de pe str Al.I. Cuza, tronsonul din vecinătatea intersecției Mărăști, va fi afectată pe parcursul lucrărilor, DAR NU SE VA DESFIINȚA; doar că va fi un pic mutată!”, a scris Robu pe Facebook.

Autoritățile dau asigurări că pista va fi refăcută la aceeași dimensiune ca până acum.

foto – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.