9.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Accident în vestul tării, sofer beat și fără permis, vezi unde s-a petrecut nenorocirea

Un bărbat de 63 de ani s-a urcat la volan, fără a mai avea dreptul de a conduce, și fiind băut, iar la intersecția dintre str. Steagului și str. Frumoasă a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Nu a ținut cont nici de faptul că dreptul de a conduce îi era suspendat definitv, nici de faptul că băutura și condusul nu pot fi combinate, și s-a urcat la volan. Vorbim de un bărbat de 63 de ani care a provocat, vineri în jurul orelor prânzului, un accident în Sânicolul Mic.

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 63 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Steagului din municipiu, ajungând la intersecția cu str. Frumoasă, a virat la stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 57 ani, care a fost accidentat ușor în urma evenimentului”, a declarat inspector principal Lorena Radu, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători, a rezultat o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool în aerul expirat, în cazul șoferului de 63 de ani care a provocat accidentul. Mai mult, după ce l-au verificat în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce prin sentință definitivă.

Propus la arestare

„În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”, a mai precizat Lorena Radu.

Sursă: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :