12.2 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

Educatoarea din Timiș înregistrată în timp ce urla la copii și-a dat demisia

Părinții micuților de la grădinița din satul Iohanisfeld au învins. Educatoarea care a fost înregistrată pe ascuns în timp ce urla la copii și îi jignea și-a dat demisia, în această dimineață. Prin urmare, cercetarea disciplinară va fi suspendată.

Doamna educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal Iohanisfeld a venit de dimineaţă (luni – n.r.) în unitatea de învăţământ şi a completat o cerere prin care demisionează de pe postul pe care îl ocupă în prezent. Este posibil ca doamna educatoare să fi fost extrem de conştientă de ceea ce s-a întâmplat în cursul săptămânii trecute, de actul dumneaei în relaţia dintre cadrul didactic şi elev şi să fi ajuns la concluzia că este un bine pentru toată lumea”, a declarat Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, educatoarea din satul Iohanisfeld a fost suspendată din activitate, după ce o mămică a sesizat Inspectoratul Școlar Timiș că aceasta strigă la copii și îi jignește. Mămica a avut drept dovadă și o înregistrare audio pe care se aude cum educatoarea le spune micuților că sunt ciobani sau analfabeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ce să alegi între Apple Watch SE și Apple Watch 8

În lumea tehnologiei moderne, evoluția dispozitivelor inteligente este rapidă și continuă. În universul smartwatch-urilor, Apple rămâne un nume dominant, oferind o gamă variată de...

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Citește și :