24.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

ISU Banat: avertizare de ninsori

Vine zăpada, cel puțin așa transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș, preluând o avertizare meteorologică emisă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

Potrivit pompierilor militari duminică, 3 decembrie, va ninge în intervalul orar 5-23 fapt care va face să se aștearnă un strat de zăpadă. Avertizarea vizează în special șoferii, care trebuie să se echipeze cu pneuri de iarnă dar și operatorii de zbor precum și alte forme de participare la trafic.

O avertizare mai puțin severă a emis Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Semenic” al județului Caraș-Severin, în acest județ fiind anunțate, în intervalul 02.12,ora 18-03.12,ora 23 ploi însemnate cantitativ în SE județului Caraș-Severin dar și ninsori și strat de zăpadă în  vestul, nordul și centrul județului dar și la munte. Pompierii militari mai avertizează că vor fi intensificări ale vântului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

A murit unul dintre cei mai importanți scriitori americani din ultimele decenii

Romancierul Paul Auster a murit la 77 de ani. Scriitorul american avea cancer pulmonar, după cum au confirmat apropiații săi. În luna martie 2023...

Citește și :