20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

6 tineri voluntari DIN UNGARIA, ITALIA, ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA și-au propus să contribuie la o mai bună educație a copiilor provenind din grupuri defavorizate din Timișoara, cu ajutorul CORPULUI EUROPEAN DE SOLIDARITATE

Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță derularea proiectului de voluntariat ”Aproape de tinerii beneficiari în educație din Timișoara ” 2020-2-RO01-ESC11-080850, proiect finanțat prin fonduri ale UE în cadrul Corpului European de Solidaritate.

Proiectul este implementat de către Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială, având perioada de desfășurare luna octombrie 2020-octombrie 2021. Activitatea va dura 12 luni.

Acest proiect urmărește inițierea unui set de activități inovatoare care să promoveze munca voluntară și solidaritatea între tineri din cartierele Kuntz și Plopi din Timișoara și între cetățenii orașului nostru. Proiectul constă în activități de voluntariat individuale cu 6 voluntari (2 voluntari români și 4 internaționali).

Scopul proiectului nostru este de a promova munca voluntară și solidaritatea și, în același timp, de a crește șansele de a obține un loc de muncă pentru tinerii voluntari și prevenirea abandonului școlar pentru copiii din cele două cartiere dezavantajate din Timișoara (Plopi și Kuntz).

Alte subiecte :

Citește și :