500 de kilograme de vechituri, confiscate de la comercianții ambulanți din piețele timișorene

176

Polițiștii locali le-au venit de hac comercianților ambulanți care vând vechituri sau diverse alte bunuri în mod ilegal, în zona Pieței Iosefin și pe străzile Iancu Văcărescu și Regele Carol I.

Aici, un grup de 6 persoane și-au făcut un obicei de a expune spre vânzare mărfuri uzate, neigienizate, care, pe lângă faptul că erau comercializate ilegal, provocau disconfort cetățenilor care treceau prin zonă.

De asemenea, tot în perimentrul Pieței Iosefin mai există un grup de comercianți ambulanți, care tranzitează zona și care vând ilegal mărfuri cum ar fi parfumuri, ochelari, telefoane, obiecte de uz casnic.

”Au fost aplicate, în zona menționată, de la începutul acestui an un număr de 344 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de 84.190 lei, în 78 de cazuri fiind dispusă ridicarea în vederea confiscării a bunurilor expuse ilegal spre vânzare, respectiv aproximativ 500 de kilograme de mărfuri.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timiș.

În ultimele 3 zile, în zona Iosefin au fost aplicate 7 sancțiuni, fiind de asemenea dispusă ridicarea în vederea confiscării a mărfii.

Acțiunile pe această linie continuă până la reducerea în totalitate a fenomenului care, de altfel, în urma verificărilor repetate, s-a redus față de aceeași perioadă a anilor anteriori, potrivit polițiștilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ