4 milioane de euro se investesc în primul complex sportiv de cartier din Timișoara

399

Promis încă din anul 2012, primul complex sportiv de cartier din Timișoara prinde contur. Acesta va fi construit în zona Lipovei şi are deja studiu de fezabilitate (SF).

Potrivit aministrației locale, estimarea proiectantului este de 20 de milioane de lei, adică în jur de 4 milioane de euro.

Tot ce lipseşte acum este un constructor care să îşi asume lucrarea. Primăria Timişoara a primit SF-ul şi, din document, reiese că acest complex sportiv va avea: “bazin de înot acoperit, bazin de înot în aer liber, terenuri de tenis, teren multifunctional şi alte amenajări”.

“Serviciile complete de proiectare includ mai multe operaţiuni, inclusiv pregătirea caietelor de sarcini, servicii pe care le realizează, în urma licitaţiei, Rheinbrucke SRL, printr-un contract cu o valoare de 143.500 de lei fără TVA. Toate documentaţiile trebuie verificate, după care Studiul de Fezabilitate va fi supus aprobării Consiliului Local şi apoi vor fi demarate procedurile de licitaţie pentru alegerea executantului”, transmite Primăria Timişoara.

Complexul sportiv va avea 11.000 de metri pătraţi şi autorităţile spun că le-a luat 6 ani să înceapă concret realizarea lui pentru că terenul vizat a fost sub litigiu.

LĂSAȚI UN MESAJ