4 din 7 proiecte aprobate! Primăria Reșița primește finanțare de la Ministerul Dezvoltării. Cum va folosi banii

381
Din 7 proiecte pe care Primăria Reșița le-a depus pentru finanțare la Ministerul Dezvoltării au fost aprobate 4.
Ministerul Dezvoltării a publicat lista proiectelor eligibile care urmează să fie finanţate în următorii ani prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2. Caraş-Severinul primeşte peste 110 milioane lei pentru reabilitări și modernizări de drumuri județene. Către municipiul Reșița vor merge peste 18 milioane lei pentru proiectele aprobate de Ministerul Dezvoltării.
În urma depunerii de către Direcția Generală de Dezvoltare Regională și Infrastructură din cadrul Primăriei Reșița a documentațiilor necesare prin PNDL 2 – 2017 la Ministerul Dezvoltării au fost aprobate patru proiecte. Astfel că, banii alocați prin programul guvernamental vor fi folosiți pentru continuarea lucrărilor la o grădiniţă cu program normal, prelungit şi creşă din Cartierul Moroasa, modernizarea drumului de acces și a străzilor în cartierul Poiana Golului, dar și finanțări pentru primul Pod Sudat în Europa și refacerea unui pod peste râul Bârzava, pe strada Cireșului.
”Finanțarea de la bugetul de stat, prin PNDL 2, pentru proiectele aprobate este de 18.777.394,20 lei, contribuția de la bugetul local fiind de 2.282.899,00 lei. Valoarea totală a proiectelor aprobate este de 21.059.293,20 lei”, a anunțat Primăria Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ