15.1 C
Timișoara
vineri 29 martie 2024

2227 de bizoni au fost amendați în Timișoara pentru c-au parcat unde nu trebuie FOTO

Polițiștii locali au aplicat, de la începutul anului 2016 și până în prezent, un număr de 2227 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat marcajele rutiere și au oprit și staționat în zona centrală a Municipiului Timișoara, încălcând astfel prevederile OUG 195/2002.

Astfel, într-un top al străzilor din zona centrală pe care s-a încălcat cel mai des legislația nerespectându-se indicatoarele rutiere se află str. Carol Telbisz, unde au fost aplicate 753 sancțiuni, str. Mărășești cu 343 sancțiuni aplicate, str. Gh. Dima cu 269 sancțiuni, Piața Victoriei cu 178 sancțiuni, str. Augustin Pacha cu 152 sancțiuni, Piața Libertății cu 118 sancțiuni.
Alte străzi pe care au mai fost depistați conducători auto care au oprit sau staționat ignorând semnele fiind astfel sancționați se află Piața Unirii, Piața Mărăști, str. E. Ungureanu, Palanca, Matei Corvin, Ioan Paulescu, Ctin Mușat, Proclamația de la Timișoara, C. Brediceanu, Petre Țuțea, Piatra Craiului, Eugenniu de Savoya, 9 Mai, Vasile Alecsandri, Eremia Grigorescu, Regimentul 5 Vânători, George Coșbuc.
Printre sancțiunile aplicate se numără inclusiv cele semnalate de mass-media locală de-a lungul ultimelor luni.
Poliția Locală Timișoara atrage încă o dată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere referitoare la oprirea și staţionarea autovehiculelor pe străzile din centrul Municipiului Timişoara, deoarece zona va fi în continuare în atenție fiind luate măsuri de sancționare împotriva celor care încalcă prevederile legale.

foto Poliția Locală

Alte subiecte :

„Monoloagele solitudinii” la Teatrul Cetății

Teatrul Cetății își deschide noua stagiune cu o distopie teatrală despre solitudine, o ”colecție de singurătăți” care, ca o lentilă...

Avansează amenajarea parcării de pe Martir Ioan Stanciu 

Zeci de locuri de parcare, spații verzi și alei prind deja contur în locul terenului dezafectat de pe strada Martir Ioan...

Citește și :