Accesul vizitatorilor, interzis în Spitalul Judeţean din Timișoara

394

Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean Timișoara este interzis începând de astăzi. Managerul spitalului, Raul Pătrașcu, a declarat că măsura nu înseamnă carantină, demersul fiind doar preventive.

“Având în vedere adresa pe care am primit-o de la Direcția de Sănătate Publică în urmă cu câteva săptămâni, care ne cerea măsuri și lăsa la latitudinea noastră amploarea măsurilor în vederea prevenirii răspândirii coronavirului și a virusului gripal în țara noastră, inițial am decis să limităm accesul vizitatorilor pe secțiile Spitalului Județean din Timișoara. Astăzi am decis interzicerea accesului vizitatorilor cu totul. Am luat această decizie având în vedere situațiile alarmante din țările vecine și traficul intens de persoane din zonele afectate în orașul nostru. Nu suntem nici singurul și nici primul spital din țară care ia această măsură. Nu e o măsură de carantină, e foarte important ca lumea să înțeleagă acest lucru. Facem asta ca să îi protejăm pe pacineți și pe familiile lor”, spune Raul Pătrașcu, citat de radiotimisoara.ro.

Managerul Spitalului Județean a mai declarat că în cazul pacienților care se externează și au nevoie de ajutor, aparținătorii trebuie să aștepte în fața spitalului, până unde pacienții vor fi aduși de infirmieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.