19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

12 cazuri noi de COVID, în Timiș. Noi decese în vestul țării

Autorități au raportat azi, 12 cazuri noi de infectare la nivelul județului (cinci la Timișoara, trei la Dumbrăvița și câte unul la Giroc, Jebel, Șag, Peciu Nou), după efectuarea a 1.583 de teste, dintre care 764 de tip rapid.

Azi dimineață, 42 de pacienți Covid erau internaționali în spitalele timișene, dintre care nouă la ATI.

Rata de infectare în Timiș, este de 0,17 la mie. În Timișoara, rata de infectare este de 0,24 la mie. La Parța, rata de infectare este de 1,64 la mie.

Până azi, pe teritoriul României, au fost confirmate 1087223 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 1.049.893 au fost declarate vindecate. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 323 cazuri noi.

Până azi, 34.348 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 14 august, ora 10 – 15 august, ora 10, au fost raportate de către INSP șase decese (doi bărbați și patru femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internațional în spital din județele Arad, Caraș-Severin, Constanța, Maramureș, Cluj și București. Persoana decedată în județul Maramureș nu este cetățean român.

Dintre acestea, două decese a fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, una la categoria de vârstă 70-79 ani și 3 la categoria 80 plus.

Patru dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru două dintre persoane decedate nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 748 Dintre acestea, 112 sunt internate la ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

În Timișoara și Lugoj se vor deschide punctele de prim ajutor împotriva caniculei

De joi, 20 iunie, se vor redeschide punctele de acordare de prim ajutor împotriva caniculei, Vom avea patru în Timișoara și două în Lugoj,...

Investigații imagistice Angio CT de periferie, la Spitalul Clinic CF Timișoara

Angio CT de periferie - tehnica ce permite vizualizarea detaliată a arterelor periferice. Investigația este gratuită în baza trimiterii de la medicul cardiolog sau...

Citește și :