1 Decembrie cu protest la Timișoara

896

De 1 Decembrie, la Timișoara se anunță un nou protest împotriva corupției. Timișorenii sunt chemați să spună „La mulți ani, România! „, dar și să își arate nemulțumirea faţă de actualul Guvern.

„De 1 Decembrie, noi credem că există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani – în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”, au anunțat organizatorii pe Facebook.

Protestul este programat pentru sâmbătă, de la ora 16:00. Până acum, peste 2.000 de persoane si-au manifestat interesul pentru acest eveniment. Proteste sunt anunțate și în Capitală, și în alte orașe mari din țară, precum Arad, Reșița, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Brașov, Suceava și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ