Zoltan Nemeth a fost votat ca prefect al județului Timiș

475

Pentru că la nivel național alianța de la conducere a hotărât că sistemul de atribuire a funcțiilor de prefecți se va schimba, pentru a se conforma noilor înțelegeri din partidele de la putere, a venit rândul ca și în județul nostru să apară schimbări.

Biroul Permanent Naţional al USR s-a întrunit în această seară pentru a discuta persoana care va reprezenta guvernul în teritoriu. Se pare că propunerea ce a vizat pe avocatul timișorean Zoltan Nemeth a întrunit majoritatea voturilor.

Consilierul județean Nemeth este și vicepreședinte al filialei județene USR.
Până acum se știe despre dânsul că profesează de un deceniu ca avocat. Meseria sa va fi un atu în plus în gestionarea legalității măsurilor ce se iau în județul Timiș.
Iată cum se prezintă tânărul politician chiar pe site-ul partidului său:
„Pe parcursul anilor, la nivel de voluntariat/activitate civică m-am implicat în diverse ONG-uri profesionale. Dintre activități de menționat este faptul că în timpul facultății, am făcut parte din ELSA Timișoara și ulterior ELSA România (European Law Students Association – Asociatia Europeana a Studenților în Drept). În cadrul ELSA, am început ca simplu membru la nivel local, ulterior fiind ales Vicepreședinte în Biroul Național al ELSA România și ulterior Președinte al ELSA România. Am făcut parte și din primul Consiliu Local al Tinerilor din Timișoara”.