Zmeiele vor împânzi cerul Timişoarei, spre bucuria copiilor, la cel mare festival din Estul Europei!

418

Timişoara va avea în primele două săptămâni din iunie cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei, denumit Scripta Volant. Manifestarea este dedicată artelor, ştiinţelor naturale şi ecologiei.

Timişorenii şi nu numai sunt invitaţi în 1 şi 2 iunie, de către ”zburătorii de zmeie”, la o aventură de neuitat, care va avea loc la Universitatea de Agronomie (de pe Calea Aradului). În cele două zile de festival vor fi organizate demonstraţii de zmeie, ateliere de scriere creativă, construcţie şi design de zmeie, jocuri şi muzică cu tema zborului, lansare de carte, dezbateri ştiinţifice privind sursele de energie alternativă.

Zmeie 1

Festivalul este unul internaţional așa că şi-au anunţat deja prezenţa pasionaţii de zmeie din România, Germania, Austria, Indonezia, Ungaria şi Turcia. Organizatorii evenimentului sunt Fundaţia Triade şi AMA-Asociaţia pentru Managementul Artelor, în parteneriat cu Universitatea de Agronomie, Universitatea de Vest, Primăria Timişoara și Consiliul Județean Timiş. Intrarea este liberă

LĂSAȚI UN MESAJ