Ziua și accidentul, pe centura Caransebeșului. Patru persoane au ajuns la spital

297

Un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a patru persoane, s-a produs vineri după-amiaza, pe DN 6, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 30 de ani din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Lugoj către Orşova, s-ar fi angajat în depăşirea autoturismului din faţa sa şi ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din judeţul Arad. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto şi rănirea gravă a două persoane, o tânără de 27 de ani din prima maşină şi o femeie de 31 de ani din cea de-a doua maşină”, a declarat, pentru agerpres.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Toate cele patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. De asemenea, cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ