13.6 C
Timișoara
vineri 29 septembrie 2023

,,Ziua se îmbracă cu tricolorul și noaptea amenință la beție cu moartea”. Dominic Fritz se declară ,,siderat de patriotismul prefăcut al huliganilor de la AUR!” 

Eveniment,,Ziua se îmbracă cu tricolorul și noaptea amenință la beție cu moartea”. Dominic...

Într-o postare de ultimă oră, primarul Timișoarei acuză comportamentul deviant al deputatului AUR de Timiș, Titi Stoica, care a amenințat telefonic, beat pulbere fiind, mai mulți parlamentari de la PSD, PNL și USR, noaptea trecută.

Acesta le-a transmis colegilor apelați că ,,le va rupe gâturile și fundurile de pârțari” pentru că au cerut să fie pedepsit de Parlament pentru comportamentul său violent.

„Ziua se îmbracă cu tricolorul și noaptea amenință la beție reprezentanții românilor cu moartea.

Sunt siderat de patriotismul prefăcut al huliganilor de la AUR. Deputatul AUR de Timiș, Titi Stoica, a sunat azi noapte mai mulți parlamentari români, i-a înjurat și amenințat cu moartea.

E doar unul din multele exemple ale ipocriziei vulgare perfecționată de acest pseudo-partid.

A fugit din România și a trăit bine mersi în Anglia, dar Titi Stoica acum ne dă lecții despre cum Europa face rău României.

Se dau drept mari apărători ai copiilor, dar sunt papagalii admiratori ai unui ucigaș și violator de copii ca Vladimir Putin.

Se prefac că sunt o voce a poporului, dar intră agresiv ca haită în instituțiile celor aleși democratic de popor.

Ne recită poezii despre valorile României, dar se iau la harță ca oamenii fără onoare.

Nu, nu ne dați lecții despre valori, despre iubire de țară, despre credință sau popor. Ura și violența voastră nu vor defini România niciodată.

Timișoara e mândră de bunul său simț și de destinul său european și nu va fi niciodată reprezentată de astfel de oameni.”

Alte subiecte :

Citește și :