Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Gimnazială nr. 18 din Timișoara

294
Scoala Gimnaziala nr. 18 Timisoara
Scoala Gimnaziala nr. 18 Timisoara

Părinții elevilor care învață la Școala Gimnazială nr. 18 din Timișoara sau copiii care doresc să studieze aici au ocazia să discute cu profesorii și învățătorii din cadrul unității de învățământ.

Directorii şi cadrele didactice s-au gîndit să organizeze, în această săptămână, “Ziua Porţilor Deschise”, pentru ca părinţii copiilor care învaţă la această şcoală să poată intra în contact cu profesorii copiilor lor. În plus, copiii care vor să învețe aici și părinții lor vor putea studia oferta educațională a școlii. Joi, de la ora 15:30,  părinţii și copiii din Timişoara sunt invitaţi la Şcoala gimnazială nr. 18, de pe strada Amforei nr. 6.

“Îi așteptăm pe toți cei care doresc să ne viziteze! Vor avea ocazia să descopere o echipă de profesioniști, activități interesante și o școală minunată. Tuturor celor interesați, le punem la dispoziție ofertă noastră școlară și le vom demonstra prin activități cum se lucrează aici. Deci, părinți, copii, bunici, alăturați-vă nouă! Așteptăm viitorii elevi într-o școală minunată, în care elevii noștri învață, sunt în siguranță, se simt bine și se reîntorc mereu cu drag!”, îndeamnă corpul profesoral al Școlii Gimnaziale nr. 18 din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ