Zilele lui Nasleu în fruntea Piețelor din Timișoara sunt numărate! Primarul forțează debarcarea fostului ,,locotenent” al lui Robu VIDEO

151

Primarul Dominic Fritz a cerut Consiliului de Administraţie al societăţii Pieţe S.A. din subordinea municipalităţii să îl demită de urgenţă pe directorul Ionuţ Nasleu. Solicitarea vine după ce hala de flori din ‘Piaţa 700’ a ars într-un incendiu provocat de un scurtcircuit.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii ISU Timiş, Dominic Fritz a aflat că hala a ars din cauza nerespectării unor prevederi elementare privind securitatea la incendiu.

“Hala din ‘Piaţa 700’ nu oferă condiţii decente comercianţilor, iar aceştia sunt nevoiţi să se încălzească cu aeroterme pe care le aduc de acasă. De asemenea, zona este păzită în timpul nopţii tot de comercianţi. Hala de flori din ‘Piaţa 700’ a ars din cauza nerespectării unor reguli elementare de protecţie împotriva incendiilor. Prejudiciul şi responsabilităţile legale le vor stabili autorităţile, în urma anchetei. Cer imperativ Consiliului de Administraţie al acestei societăţi să convoace o şedinţă de urgenţă şi să îl demită astăzi pe domnul Nasleu. Nepăsarea şi neprofesionalismul domnului Nasleu putea să ne coste vieţi. Vedem ce se întâmplă în ţară din cauza instalaţiilor electrice improvizate”, a declarat Dominic Fritz, după ce a vizitat hala.

Primarul Timişoarei consideră că şeful de la Pieţe S.A. avea suficient timp în cei doi ani de când conduce această societate să remedieze astfel de deficienţe elementare.

Edilul a adăugat că dacă la începutul anului 2019, când la conducerea societăţii a fost instalat Nasleu, Pieţe S.A. avea profit, iar la finalul anului 2020 pierderile depășesc 2,5 milioane de lei.

Comercianții din hala de flori vor fi mutaţi temporar în zona de legume-fructe.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ