Zilele Dumbrăviței – Președintele CJT a adus o veste excelentă pentru locuitorii comunei-video

187

Conform tradiției, de Zilele Dumbrăviței în sala de conferințe din cadrul primăriei se organizează ședința festivă la care sunt invitați numeroși oaspeți din județ și de peste hotare, din localități înfrățite sau partenere din Serbia și Ungaria.

Acest lucru s-a întâmplat și duminica la prânz, unde pe lângă aleșii locali am fost onorați cu prezența mai mulor consilieri locali și parteneri din Șandorfalva și Szenteș, respectiv Torda, Hetin, Horgoș și Zitiște. În mod tradițional, ședința a început cu discursul însuflețitor din partea decanului de vârstă, consilierul local Gheorghe Kadar, cel care a și prezidat ședința, apoi primarul Victor Malac a enumerat realizările efectuate de administrația locală în ultimul an.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș a adus o veste excelentă pentru cei care așteaptă extinderea străzii principale, adică aducerea drumului județean 691 la patru benzi. Conform primelor evaluări, proiectul depus de CJT a primit note foarte mari, astfel că sunt șanse foarte mari ca investiția să fie realizată în viitorul apropiat din fonduri europene.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ