Zeci de români blocați pe aeroportul din Liverpool

44

Vacanță cu probleme pentru zeci de români care se întorceau cu avionul din Liverpool, cu destinația Iași. Deși aeronava era programată să decoleze la ora 22, în cursul serii de ieri, zborul a fost întârziat în primă fază până la ora 23.00.

Ulterior, s-a anunțat existența unei probleme tehnice la bordul aeronavei, iar călătorii au fost debarcați în așteptarea rezolvării problemei, a precizat pentru Observator un pasager al aeronavei.

„Sunt în aeroport, în Liverpool, Anglia, de ieri de la ora 18. Trebuia să decolăm la ora 22:20, a am fost anunțați că este stare de urgență în aeroport și trebuie să așteptăm. Am urcat la bord la 23:00 şi am fost anunțați că avem o mica problemă, iar după multe așteptări, la ora 24, ne-au spus să coborâm, deoarece nu pot găsi un tehnician care să rezolve problema. Ne-au spus că o să găsească o altă aeronavă şi vom fi cazați la hotel. De-abia la ora 5 persoanele cu minori au fost trimiși la hotel, iar cei singuri am rămas până la ora actuală în aeroport. Am fost anunțați că la 13:40 se decolează iar acum 20 de minute iar am fost anunțați că întârziem. Fără cazare, fără apă, fără informații, stam pe jos”, a precizat un pasager.

Abia astăzi, în jurul orei 18:00, avionul a decolat spre România.

Sursa: observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ