Zeci de refugiați au luat cu asalt parcurile din Timișoara. Foto

382

Parcurile din Timişoara au devenit casă pentru refugiaţii care reuşesc cumva să treacă graniţa din Serbia în Timiş şi apoi vin la Timişoara, de unde speră să ajungă în Ungaria.

Poliţiștii locali au depistat, în ultimele 24 de ore, nu mai puțin de 28 de migranţi care şi-au făcut culcuş în zonele verzi din oraş. În Parcul Carmen Sylva au fost găsiţi 15 refugiaţi, din care 5 minori. Aceştia nu aveau documente, au spus doar că sunt din Irak şi au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia 3. Un alt grup, de 3 persoane, a fost surprins pe strada Silistra.

“Aceștia au încercat să fugă, dar au fost reținuți imediat de polițiștii locali care au trecut la verificarea lor, stabilindu-se din discuțiile avut cu ei că sunt tot din Irak și că au vârste între 20 și 26 de ani. Și aceștia au fost predați polițiștilor de la Secția 5”, a transmis Poliţia Locală.

Alte 10 persoane au fost găsite în Parcul Silistra. Dintre acestea 6 sunt minori. Cei în cauză au fost predați la Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanților de Azil – Timișoara.

migranti parc tm migranti parc tm1 migranti parc tm2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ