Zeci de misiuni de foc, la propriu și la figurat pentru pompierii din vestul țării. FOTO

42

37 de incendii, 71 intervenții SMURD, 3 misiuni de asistență persoane si 4 misiuni de asigurare – este bilanțul unui weekend DE FOC pe care l-au avut pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

”Din cele 37 de incendii, 32 au fost de resturi vegetale, vegetație uscată, miriște, litieră cu suprafețe aproximative cuprinse intre 50 mp și 30 ha.

Am mai intervenit pentru stingerea incendiilor la 2 case, 2 anexe si o magazie.

Toate cele 7 subunități de intervenție au executat misiuni zi și noapte, cele mai dificile interventii de stingere fiind ale Secției Bârzava, Detașamentului Ineu si Detașamentului Sebiș”, au transmis pompierii de la ISU Arad.

Sâmbătă, Detașamentul de Pompieri Arad în cooperare cu Serviciul de Voluntariat pentru Situații de Urgență Curtici, au intervenit în orașul Curtici pentru stingerea unui incendiu la o locuință. Intervenția a durat mai puțin de 45 de minute, au ars bunuri din interior, casa fiind salvată datorită intervenției prompte a pompierilor voluntari și profesioniști. Incendiul a izbucnit din cauza ”focului aprins foc în spații închise”, potrivit pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ