Zeci de mii de români au intrat în țară pe la frontiera cu Ungaria. Câți conaționali vor mai reveni de urgență din Italia

70

Peste 46.000 de români au intrat în ţară cu maşina prin punctele de la frontiera cu Ungaria. Mai mult de 1.000 de români au fost repatriaţi din diferite ţări. Săptămâna asta sunt organizate alte zboruri din Italia spre România, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În total, 46.800 de români au intrat în ţară cu maşina, din 18 martie şi până luni, prin punctele de la frontiera cu Ungaria (Cenad, Nadlac, Nadlac II, Bors, Varsand), de la crearea culoarului, scrie Mediafax.

”Reamintim că, informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Române.

LĂSAȚI UN MESAJ