Zeci de mașini, ridicate din Timișoara FOTO

50

Zeci de șoferi din Timișoara s-au trezit fără mașini. Polițiștii locali au decis să le ridice, pentru că încurcau circulația.

”În cazul a 40 de autovehicule s-a dispus ridicarea acestora, deoarece încurcau circulația altor participanți la trafic. Astfel de probleme au fost constatate de polițiștii locali în zone precum Poșta Mare, A. Pacha, Sergent Mușat, Regimentul 5 Vânători, Gheorghe Lazăr, Piatra Craiului”, a transmis Poliția Locală.

Nu au scăpat de vigilența polițiștilor nici cei care au parcat pe aleile pietonale sau în spații unde staționarea este interzisă. Cum era de așteptat, cele mai multe amenzi au fost date în zona centrală.

”Zona centrală a municipiului rămâne una cu probleme din aceste puncte de vedere. Astfel, pe parcursul ultimei săptămâni, au fost aplicate de polițiștii locali un număr de 145 sancțiuni contravenționale și 225 colante autodezive în cazul autovehiculelor ai căror conducători auto nu au respectat prevederile OUG 195/2002, oprind sau staționând în zona pietonală, pe pistele de biciclete, în intersecții, în stațiile mijloacelor de transport în comun, dar și prevederile Legii 448/2006 actualizată, oprind sau staționând în locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități. Pentru primele situații, sancțiunile de încadrează, în funcție de faptă, de la 290 la 725 lei, cu 3 sau 4 puncte penalizare la permis, iar în cazul celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități sunt între 2000 și 10.000 lei”, a mai transmis Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ