Zeci de kilograme de cannabis, parfumuri, bijuterii, haine şi peste 100.000 de euro ridicate de poliţişti în urma unor percheziții ample în Arad şi Caraş- Severin

27

Zeci de kilograme de cannabis, dar şi parfumuri, bijuterii şi haine de contrafăcute precum şi peste 100.000 de euro au fost ridicate în urma percheziţiilor care au avut loc, miercuri dimineaţa, în Arad. În Caraş-Severin şapte persoane vor fi audiate într-un dosar de trafic de droguri.

În Arad, poliţiştii de la Crimă Organizată Timişoara au făcut 13 percheziţii în locuinţele unor persoane suspectate că vindeau bijuterii, parfumuri şi haine contrafăcute aduse din Turcia. Nouă persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT.
Poliţiştii de la Brigada Antidrog Timişoara au organizat şi ei 34 de percheziţii în Arad la membrii unor reţele de trafic de stupefiante. Au găsit zeci de kilograme de cannabis, dar şi droguri de mare risc, precum şi peste 100.000 de euro. Un număr de 38 de persoane vor fi audiate la DIICOT.

Tot ofiţerii de la Crimă Organizată Timişoara au descins miercuri dimineaţa şi în Caraş-Severin, unde au făcut şase percheziţii, iar şapte persoane cercetate pentru trafic de droguri vor fi audiate de procurori.
La nivel naţional, miercuri, are loc o amplă acţiune a poliţiştilor. 457 de percheziţii s-au desfăşurat în toată ţara pentru capturarea mai multor reţele specializate în trafic de droguri, trafic de persoane, infracţiuni informatice.

LĂSAȚI UN MESAJ