Zeci de firme amendate în Timișoara. Vezi care au fost abaterile!

402

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială monitorizează permanent modul în care societățile comerciale de pe raza municipiului respectă legislația referitoare la deținerea documentelor necesare funcționării în legalitate, mai exact acordul eliberat de Primăria Timișoara, aspect prevăzut și reglementat de OG 99/2000.

Astfel, în decursul lunii iunie au fost verificați pentru a se stabili dacă dețin aceste acorduri un număr de 406 comercianți, în cazul a 28 dintre aceștia stabilindu-se că nu dețin documentele necesare și fiind luată măsura sancționării contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 16.000 lei.

Alte trei firme au fost sancționate cu amenzi de 11.000 lei pentru împiedicarea controlului prin neprezentarea documentelor solicitate.

Poliția Locală atrage atenția că în cazul neobținerii documentelor necesare, la verificările ulterioare, comercianții riscă să fie din nou sancționați și, în cazul abaterilor repetate, se trece la propunerea suspendării activității celor depistați încălcând legislația pentru o perioadă de 30 de zile.

În astfel de situații au fost depistate 13 societății care au domenii de activitate comerț cu amănuntul și alimentație publică. Pe lângă deciziile de suspendare a activității, aceștia au fost și sancționați din nou cu amenzi în valoare de 24.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Seamana a hartuire,cu dedicatie-evident.Politia locala are prioritizate doar indicatiile date de Robu,in fiecare zi altele,ne-am lamurit de multa vreme.Seful politiei locale,fiind pe post fara concurs,ii este devotat lui Robu si executa orbeste ordinele,evident ca ar trebui Consiliul local sa stabileasca prioritatile,dar asta se va intampla doar dupa ultimul mandat al acestui primar care pariaza doar pe cai morti,in detrimentul orasului

LĂSAȚI UN MESAJ