Zeci de elevi susțin la Iulius Mall un spectacol cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței

77

Aproape 200 de elevi și profesori vor participa, miercuri, 16 noiembrie, la un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Toleranței, organizat la demisolul Iulius Mall, în zona Poema. În programul susținut de reprezentanții unităților de învățământ din județul Timiș vor fi cuprinse momente de muzică ușoară, dans modern și muzică instrumentală. Spectacolul va începe la ora 16.30.

Reprezentația găzduită de Iulius Mall face parte dintr-o campanie de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar, desfășurată de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, iar activitățile propuse în cadrul acesteia susțin promovarea unor valori precum non-violența, non-discriminarea, toleranța și libertatea de opinie.

Totodată, vizitatorii Iulius Mall vor putea admira o expoziție de afișe cu mesaj tematic, realizate de copii. La finalul spectacolului, elevii participanți la diverse evenimente artistice și sportive din cadrul campaniei vor fi premiați.

Ziua Internațională a Toleranței este marcată în fiecare an, la 16 noiembrie, cu scopul de a promova înțelegerea și respectul reciproc, dialogul și cooperarea, și pentru a descuraja atitudinile dominate de violență și ură.

LĂSAȚI UN MESAJ