Zece persoane evacuate dintr-un bloc, din cauza unui incendiu, la Moldova Nouă

41

Zece persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc de locuinţe din oraşul Moldova Nouă, din cauza unui incendiu izbucnit pe casa scării.

„Incendiul a fost anunţat luni dimineaţă, la primele ore, la scara unui bloc de locuinţe din oraşul Moldova Noua. Au intervenit de urgenţă două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă. Incendiul s-a manifestat pe casa scării de la parterul imobilului, dar exist posibilitatea de extindere la apartamentele situate în imediata apropiere. Pompierii militari au acţionat rapid, localizând incendiul şi reuşind să-l lichideze în totalitate. Pentru siguranţa locatarilor, au fost evacuate zece persoane de la apartamentele de la parterul şi primul etaj al imobilului. Din fericire, nu au fost victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU ‘Semenic’ al judeţului Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Incendiul a distrus câteva covoare depozitate pe casa scării, trei biciclete, un cărucior pentru transportul de persoane invalide, fiind afectate, totodată, şi conducta de alimentare şi instalaţia electrică a scării blocului.

Cauza probabilă a incendiului pare să fie fumatul în locuri nepermise, în spaţii neprotejate

LĂSAȚI UN MESAJ