Zboruri anulate din cauza vremii pe aeroporturile din Istanbul

59

Luni şi marţi – sute de zboruri anulate. Se întâmplă pe cele două aeroporturi internaţionale din Istanbul. Ministerul Afacerilor Externe îi alertează pe cetăţenii români: să nu aveţi probleme!

Din cauza condiţiilor atmosferice dificile, companiile aeriene turceşti – Turkish Airlines, Pegasus şi Onur Air, care operează pe cele două aeroporturi internaţionale din Istanbul, au anunţat anularea, luni, a 457 de zboruri interne şi externe, iar pentru marţi, 19 ianuarie 2016, se va renunţa la 246 zboruri interne şi externe.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Şi în România, duminică, patru curse aeriene, spre Istanbul, Moscova, Frankfurt și Milano, care trebuiau să plece de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, au fost anulate din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

LĂSAȚI UN MESAJ