Zăpada și gerul încurcă planurile celor care lucrează la modernizarea zonei turistice de la Cascada Bigăr!

248

Așa cum se întâmplă de obicei în România, zăpada și gerul au luat prin surprindere autoritățile locale, care asigură lucrările de modernizare ale obiectivului turistic de la Cascada Bigăr din Caraş-Severin Ca atare, acestea au fost sistate temporar. ”Din cauza temperaturilor foarte coborâte, momentan lucrările, realizate în proporţie de 90% au fost întrerupte, dar dacă vremea va permite, acestea vor fi cu siguranţă reluate” a declarat, pentru Radio Reșița, Teia Ciulacu, manager de proiect.

Conform autorităților locale, termenul de finalizare era sfârșitul lunii octombrie 2016, din cauza condiţiilor meteorologice, acestea vor fi terminate în primăvara anului viitor când urmează să fie amplasată şi platforma de vizitare a cascadei. În plus s-au început lucrările edilitare de defrişare şi degajare a zonei în vederea reamenajării parcărilor. ”În funcţie de buget, acestea vor începe la modul serios în primăvara lui 2017”, spune primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu.

Turiştii care tranzitează zona în această iarnă, vor putea admira doar peisajele, căci punctul de alimentaţie publică a fost închis până la venirea primăverii din lipsa rentabilităţii şi a clienţilor, a mai precizat edilul.

Sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ