World Class Iulius Town Grand Opening: piscină semi-olimpică și o premieră pentru România

96

World Class organizează, astăzi, la Timișoara, evenimentul de deschidere a celui mai mare centru de health & fitness din țară: World Class Iulius Town. Noul club este inaugurat într-un an cu o semnificație specială, în care World Class aniversează 20 de ani de health & fitness în Romania.

În plus, rețeaua aduce la Timișoara, pentru prima data în țara noastră, celebrele antrenamente SkillAthletic create de Technogym, liderul mondial în echipamente și soluții de fitness. O echipă de instructori certificati internaționali îi așteaptă pe toți cei care iubesc stilul de viață activ și sănătos, în cel mai generos spațiu de antrenamente din țară, cu clase diversificate de group fitness la care accesul membrilor este nelimitat, precum și cu sesiuni de antrenamente personale.

Noul club World Class Iulius Town include o piscină semi-olimpică de 25 de metri și oferă celor interesați, pe lângă momente de relaxare, cursuri de înot pentru copii și adulți. Clubul include o zonă funcțională, studiouri de ciclism și aerobic și cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

Evenimentul de deschidere a noului club va marca una dintre cele mai puternice mișcări strategice ale rețelei de sănătate și fitness World Class în atingerea obiectivelor sale: să extindă Mișcarea #BeHealthy și să devină al treilea loc cel mai important pentru români, după casă și locul de muncă, oferind servicii de sănătate și fitness din ce în ce mai accesibile și mai atractive.

Locația unică a noului club World Class a fost aleasă strategic, întrucât Iulius Town este, pentru vestul României, un adevărat epicentru de afaceri, retail și divertisment. Acesta va fi punctul de plecare pentru extinderea rețelei World Class la Timișoara, având în prezent alt proiect în derulare.

Noul club health & fitness World Class va fi unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de sănătate și fitness din România. În Timișoara am găsit un mediu perfect, un oraș efervescent cu oameni care au un interes deosebit față de tehnologie și stilul de viață sănătos. Ne bucurăm să aducem în noul club, într-un an special pentru noi, în care sărbătorim 20 de ani de World Class în România, cele mai bune condiții de antrenament, primul program de antrenamente SkillAthletic din România și o piscină semi-olimpică unde se vor derula zilnic cursuri de înot pentru copii și adulți. „, a spusKent Orrgren, CEO al World Class. 

Consolidarea rețelei World Class va continua să ofere tot mai multor români posibilitatea de a alege un stil de viață sănătos, în care fitness-ul și sănătatea fac parte din rutina zilnică. Astfel, pe parcursul anului 2020, vor fi deschise noi cluburi de sănătate și fitness World Class în alte locații strategice din România.

LĂSAȚI UN MESAJ