Workshop de povești la Casa Tineretului

88

Asociația Fluturele Visător vă invită la workshop-ul de „Cântă Povestea”, care va avea loc vineri, 16 decembrie între orele 10.00 – 13.00 în sala 003 de la Casa Tineretului Timișoara.

Workshop-ul se adresează tinerilor care doresc să se relaxeze și să pătrundă în lumea magică a poveștiilor care înfloresc din contiința colectivă. „Cântă Povestea” este o aventură completă de muzică și depanat povești dezbrăcată de artificiile spectacolului.

În cadrul workshop-ului, participanții împreună cu trainerul, Lonetta Vida, își vor aminti poveștile strămoșilor și își vor imagina povestea celor care urmează să vină. Lonetta va facilita participanților posibilitatea de a se folosi de vocile și corpurile lor, astfel încât să poată permite fanteziei să îi poarte la marginile Universului și să se întoarcă la Esența tuturor lucrurilor.

Trainerul acestui workshop este Lonetta Vida. Ea a studiat actorie și a jucat teatru la HB Studio New York, unde a facut parte din trupa Dangerous Ground. Tot în cadrul HB Studio a fost mentor și a organizat și a participat la numeroase spectacole și festivaluri. Lonetta a făcut canta cuento și yoga in Mexic, la UNO, activități pe care le practică de mai bine de 10 ani. Pasionată de psihologie, acum se folosește de povești pentru a aduce lumină în părțile obscure ale sinelui. În această tehnică, se folosește de metode pe care le-a învățat de la o shamană din Ecuador.

Asociația Fluturele Visător este o organizație non-guvernamentală, non-profit care a fost fondată în ianuarie 2012, și are ca scop pregătirea, promovarea și implementarea la toate nivelele comunității a proiectelor de dezvoltare a serviciilor educaționale, în special a celei nonformale, modernizarea și dezvoltarea comunitățiilor locale, a infrastructurii acestora și mai ales a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ