Weekend-ul a venit, jandarmii au ieşit pe teren

344

Finalul de săptămână nu este un prilej de relaxare pentru toată lumea. Jandarmii îşi petrec weekend-urile păziind la siguranţa timişenilor, iar zilele de sâmbătă şi duminică nu fac excepţie.

Jandarmii timişoreni vor fi prezenţi la festivaluri, cum ar fi zilele de cartier din Timişoara sau cel al vânătorilor de la Pădurea Verde.

„Pentru ca evenimentele ce au loc în spaţiul public să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii asigură ordinea la manifestările cultural – artistice prilejuite de zilele cartierelor Kuncz şi Lipovei, din municipiul Timişoara, zilele localităţilor Obreja, Bolvaşniţa şi Rusca din judeţul Caraş-Severin, rugile bănăţene din Darova, Jabăr, Johanisfeld, Diniaş şi Maşloc şi, de asemenea, la Nedeia Vulcăneană.

Echipaje de jandarmi asigură ordinea publică şi pe timpul desfăşurării „Festivalului Vânătorilor” ce are loc duminică, 1 iulie, în Poligonul de tir „Diana” de la Pădurea Verde şi la „Campionatul Naţional de Viteză în Coastă” din municipiul Reşiţa”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ