18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

Weekend plin la Iulius Town: Caravana Garfield, Timișoara Music Awards, meciurile Euro 2024 se văd pe terasa food court, dar și alte surprize

Garfield și caută prietenii printre cineștii din Iulius Town, Teatrul de păpuși revine cu o nouă scenetă pentru cei mici, iar Trenulețul Distracției continuă călătoriile pline de distracție în Iulius Mall. Nu uita că urmează și Timișoara Music Awards, pe a cărei scenă vor urca peste 50 de artiști, iar pe terasa de la food court vor fi proiectate meciurile de la EURO 2024! Tot în acest weekend, Asociația People Care organizează un eveniment despre siguranța rutieră și prevenirea consumului de alcool și droguri.

Sâmbătă și duminică , 15 – 16 iunie , caravana Garfield sosește la Iulius Town Timișoara . Se anunță două zile de surpriză în compania mascotei Garfield, care așteaptă publicul, de la ora 12.00 , în zona Atrium , cu multe zâmbete și face painting.


Surprizele continuă la Trenulețul Distracției , care îi va transporta pe călători într-o cursă plină de amuzament. „Gara” se află în Atrium , iar mica garnitură funcționează de luni până vineri , în intervalul orar 16.00 – 21.00 , iar sâmbăta și duminica , de la 10.00 – 14.00 și de la 16.00 – 20.00 . Teatrul de Păpuși revine duminică, ora 11.00, în food court , unde va pune în scenă piesa „ Peștișorul de aur ”.
Sâmbătă de la ora 10.00 , în parcarea VIP din proximitatea clădirii de birouri UBC 0, va fi o paradă moto , unde vor fi expuse trei mașini de raliu , dar și două camioane , în cadrul evenimentului Safe Roads – No Drugs, No Alcohol, Safe Călătorie . Voluntarii asociației vor discuta cu cei prezenți despre siguranța rutieră și despre prevenirea consumului de alcool și droguri.

Weekend-ul acesta în Iulius Town începe și Timișoara Music Awards , iar timp de trei zile de festival , peste 50 de artiști internaționali , naționali și locali vor urca pe scena aflată în parcarea VIP UBC3 . Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro și livetickets.ro sau direct la intrare.
Nu uita că în Iulius Town poți să vezi toate meciurile de la Euro 2024 , pe terasa exterioară din zona food court-ului din Iulius Mall. Află mai multe pe site-ul Iulius Town !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital

Un șofer de 66 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Albina și Moșnița Nouă.  Bărbatul s-a izbit...

Citește și :