Week-end mistic la Timișoara. Cum au petrecut tinerii Halloween-ul, în avans. Foto

190

În apropierea sărbătorii de Halloween, tinerii au pornit în căutarea unei aventuri mistice, în cluburile din Timișoara. Dj, barmani, moderatori, agenți de pază, studenți –  cu toții au fost protagoniștii filmului de groază din seara de 28 octombrie, când mai toate cluburile si barurile din oraș au organizat evenimente pentru celebrarea Halloween-ului.

Participanții s-au deghizat atât în creaturi malefice, precum zombie, vampiri, fantome, vrăjitori și demoni, cât și în personaje mai puțin înspăimântătoare. Cei care s-au situat la polul opus spiritului de Halloween, au optat pentru ținute mai cuminți, cum ar fi cele de doctori, polițiști, îngeri, zâne sau supereroi.

Chiar dacă mulți consideră că Halloween-ul este un obicei păgân, acest aspect nu i-a împiedicat pe tineri să vadă partea creativă și distractivă a sărbătorii. Pentru ei, noaptea de Halloween este mai degrabă una de socializare și bună dispoziție.

De pe urma acestei sărbători, cel mai mult au avut de câștigat proprietarii de cluburi sau baruri. Organizatorii au pregătit cele mai fascinante decoruri pentru a atrage clienții. Petrecerea de Halloween a fost un motiv de sărbătoare și pentru firmele de taxi. Șoferii  au fost mult mai solicitați în comparație cu un weekend normal. Mașinile de taxi au avut rol de portal pentru creaturile mistice.

Autor: Cătălina Ştefîrța 

LĂSAȚI UN MESAJ