Vreți să dezvoltați o afacere? Puteți închiria parcele în Parcul Industrial Tehnologic Timișoara

69

Cu un grad de ocupare destul de ridicat, Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara caută noi chiriași. Sunt disponibile pentru achiziție două parcele care beneficiază de infrastructură industrială. Prețul de pornire al licitației publice cu strigare este de 18,22 lei/mp/an, la care se adaugă TVA.

„Consiliul Județean Timiș a dezvoltat, în urma unui proiect derulat din fonduri europene, un Parc Tehnologic și Industrial destinat societăților comerciale. În prezent, marea majoritate a parcelelor din acest Parc Industrial sunt concesionate către agenți economici, atât din România, cât și din străinătate. În aceste condiții, gradul de ocupare al Parcului este de peste 85%, însă dorim, prin scoaterea acestor trei parcele la licitație, să ajungem la operaționalizarea întregului Parc Tehnologic și Industrial. Cele trei parcele au ca destinație construcția de hale sau de clădiri industriale pentru activități productive și alte activități nepoluante”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Se scot astfel la licitație parcela C2/A (cu o suprafață de 3931 mp), parcela C2/B (3931 mp) și parcela C3 (6020 mp).

Licitaţia publică deschisă, cu strigare, pentru concesionarea parcelelor din PITT, se va desfăşura în data de 06.11.2018, ora 12, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17, Sala Revoluției, etaj I.

Înscrierea la licitaţie se va face până în 5 noiembrie 2018 inclusiv, între orele 900 – 1400, la sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul CJ Timiș www.cjtimis.ro sau de la Serviciul Administrarea Patrimoniului, cam. 224-etaj II: Nicoleta Tisu, consilier superior în cadrul Serviciului, telefon 0256/406458.

LĂSAȚI UN MESAJ