Vremea se încălzește din nou în vestul țării

36

Astăzi, vremea va fi călduroasă la câmpie și în general instabilă la deal și munte. Cerul va fi variabil. Local la munte și pe arii mai restrânse în rest vor fi averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, mai ales la munte, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 34 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 25 de grade, iar cele minime între 13…14 grade în depresiuni și 20…21 de grade la deal.
Mâine, vremea va fi călduroasă la câmpie și în general instabilă la munte. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporar accentuate. Local la munte și pe arii restrânse în rest vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări ușoare.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 33 de grade, iar cele minime între 14 grade în depresiuni și 20 grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.