Vreme dură în tot Banatul! Cât de mari vor fi temperaturile pe parcursul zilei

180

Astăzi, vremea va fi caniculară după-amiaza, cu disconfortul termic deosebit de accentuat. Local, indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. După-amiaza, izolat la munte, vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 38 de grade, iar cele minime între 14…15 grade în depresiuni și 25 de grade la deal.

Mâine, vremea se menține caniculară, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Indicele temperatură-umezeală va depăși pe arii relativ extinse la câmpie pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar pe arii restrânse vor fi averse însoțite de descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 38 de grade, iar cele minime între 15…16 grade în depresiuni și 24…25 de grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ