Vrei transport feroviar civilizat? Contibuie, semnând petiţia on line #sepoate!

177

Vagoane puţine şi învechite, personal insuficient şi o infrastructrură degradată. Aşa se poate descrie sistemul feroviar de transport din România. Investiţiile puţine şi amânate de ani buni fac ca o călătorie cu trenul în România anului 2017 să fie un coşmar.
Sindicaliştii de la Federaţia Mişcare Feroviar Vagoane au creat o petiţie on line prin care speră să impulsioneze statuş să investească mai mult în transportul CFR.

„Pentru că transportul feroviar, atât cel de călători cât și cel de marfă, este aproape de faliment, iar infrastructura – șinele de cale ferată – veche, uzată tehnic și moral, transformă călătoria cu trenul într-un CALVAR”, se arată în descrierea petiţiei.

CFR 2

Organizatorii speră ca măcar vagoane noi să fie cumpărate în viitorul apropiat, astfel ca măcar călătorii să beneficieze de condiţii decente de transport. Până acum peste 5.700 de persoane au semnat petiţia.

„Dacă îți dorești un transport civilizat pe calea ferată, dacă ai decis că inițiativa noastră poate primi și sprijinul tău, SEMNEAZĂ PETIȚIA ȘI DISTRIBUIE! Fiecare semnătură este foarte importantă! Aveți încredere, #sepoate!”, se mai aratăpe pagina petiţiei.
Şi tu poţi ocntribui semnând petiţia aici: https://www.petitieonline.com/sepoate

LĂSAȚI UN MESAJ